Din Private Konto

Inden du fortager et køb skal du læse og acceptere vores »Handelsbetingelser«


Handelsbetingelser & Vilkår

 

Privatlivspolitik: Hos SmallBlock.dk er dit privatliv vores prioritet. Vi sørger for, at dine kortoplysninger kun gemmes på sikre servere, og dine personlige oplysninger sendes via en krypteret forbindelse. Vi bruger dine oplysninger udelukkende internt, og vi deler aldrig dine oplysninger med tredjepart.

Ansvar for indhold og overvågning: Vi tager fuldt ansvar for alt indhold, der publiceres på SmallBlock.dk. Vi modererer aktivt og overvåger indholdet på vores platform for at sikre, at det er i overensstemmelse med vores retningslinjer og gældende lovgivning. Vi har ret til at fjerne ethvert indhold, der overtræder disse retningslinjer, uden forudgående varsel.

Handelsbetingelser: Hos SmallBlock.dk har vi fastlagt klare politikker og retningslinjer for brugen af vores platform for at beskytte både vores brugere og os selv. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@SmallBlock.dk.

Ophavsret: SmallBlock.dk er ejet og drives af Basic Business ApS, og vi opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning. Vi er stolte af at være baseret i Ikast, Danmark.

Gældende lovgivning: SmallBlock.dk drives og styres i overensstemmelse med dansk lovgivning. Alle tvister, kontroverser eller krav i forbindelse med vores platform vil blive behandlet i henhold til dansk lovgivning.

Abonnement og opsigelse: Hos SmallBlock.dk har vi ingen bindingsperiode. Alle betalinger er abonnementsbetalinger, der trækkes månedligt fra dit angivne kreditkort. Du kan hurtigt og nemt opsige dit abonnement ved at slette din profil i fanen “Min Konto”. Husk, at det er dit ansvar at opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester.

———————————————–

Fleksibilitet:

Disse politikker og betingelser er designet til at give vores brugere størst mulig fleksibilitet og kontrol over deres abonnement, og gør SmallBlock.dk til en brugervenlig og sikker platform for alle vores brugere.

De bedste hilser
Team SmallBlock

Basic Business ApS
E Cristensens Vej
7430 Ikast-DK
Tlf.: 70202600


Hvad Vi Tilbyder på SmallBlock.dk

På SmallBlock.dk tilbyder vi en unik platform for bilentusiaster at mødes og handle. Vi sælger udelukkende annonceplads til brugere, der ønsker at sælge deres unikke køretøjer, såsom amerikanske biler, veteranbiler og specialbiler.

Vores hovedservice er at tilbyde plads til rubrikannoncer, hvor brugere kan liste deres biler til salg. I modsætning til nogle platforme, hvor tjenesterne er lagdelt, tror vi på enkelhed og klarhed. Vi tilbyder tre identiske medlemskabstyper, der kun varierer i varighed:

1. 1-måneds medlemskab for 98 DKK: En 30-dages annonce for dit køretøj.
2. 2-måneds medlemskab for 148 DKK: En 60-dages annonce for dit køretøj.
3. 3-måneds medlemskab for 179 DKK: En 90-dages annonce for dit køretøj.

Alle medlemskaber er abonnementsbaserede og kommer med følgende fordele:

1. Fuld adgang: Du får fuld adgang til vores platform, inklusive at se alle beskeder.
2. Fremhævede annoncer: Din annonce vil blive fremhævet for at skille sig ud fra almindelige opslag og tiltrække flere potentielle købere.
3. Op til 5 annoncer: Du kan placere op til 5 forskellige annoncer på ethvert givent tidspunkt.
4. Ekspressannoncer: Din annonce vil blive listet som en “Ekspressannonce” for at få højere synlighed og hurtigere svar.
5. SSL-krypteret sikker betaling: Alle betalinger behandles sikkert med SSL-kryptering.

Ved at vælge et medlemskab hos SmallBlock.dk køber du ikke bare en annonceplads, du får adgang til et dedikeret samfund af bilentusiaster og potentielle købere. Bliv medlem i dag og se, hvorfor en Express Annonce hos SmallBlock.dk er en værdifuld investering for dit unikke køretøj!

SmallBlock.dk Amerikanerbiler US Cars Harley Davidson Reservedele til Amerikanerbiler, Specialbiler, Veteranbiler, US Misk   © 2023 SmallBlock.dk